Opis forum
U¿ytkownik
Mamy 28.08 AD 2012, TW/Demokrator pad³o, zwo³ujmy ludzi tutaj, odbudujmy nasze pañstwo, stwórzmy nowy ¶wiat - ju¿ dzisiaj. Damy radê - a je¶li TW/Demokrator powstanie jak feniks z popio³ów - to wróc± tam i ludzie. Na razie niech ka¿dy nawi±¿e kontakt, zwerbujmy kogo siê da i jak siê da.
Administrator
Mam tylko kontakt do Jeffa.
Nowy u¿ytkownik
To dobrze. Pogadaj z nim, mo¿e ma inne kontakty. Ja mam do Marka Bromskiego.
U¿ytkownik
Ja próbowa³em skontaktowaæ siê z kim siê da³o, napisa³em do Marka Bromskiego (przez jego Timesa), Kamila Rucykowskiego (przez Jego serwis newsowy), do Panów graj±cych w Supermacy1914 (Alexis de Touceville, Arthur Wellesley, Maurycy Przebi¶nie, Micha³ Jawor, Jan Maria Zbazicki, Janusz Kluczyk), i do Panów graj±cych w Fantasty Premier League (Janusz Pradera, Witold Zbarzyñski, reszta siê powtarza) na razie bez odzewu.
U¿ytkownik
I jeszcze do Krzysztofa Konarowskiego, przez jego bloga.
Nowy u¿ytkownik
W±tpiê ¿e gra pad³a, bo Kotulak nawet zjecha³ nas na facebooku (Dziura i £), ¿e gadamy ¿e pad³o, a nie wiemy co siê dzieje.
U¿ytkownik
Zobaczymy, ale dobrze te¿ nie jest.
U¿ytkownik
Na jakim profilu nas zjecha³, bo nie mogê znale¼æ?
U¿ytkownik
Kotulak oburzy³ siê na Supremacy, ¿e rozmawiamy o demokratorze
U¿ytkownik
Ja wam mówiê, ¿e to chodzi o t± sprawê z Serenad±, bo on te¿ mówi³, ¿e co¶ jest nie tak z w³asno¶ci±, prosi³ o kontakt, ale admini go olali (jak zreszt± wszystkich) i teraz jest jak jest.
U¿ytkownik
No bo pewnie gra by³a na serwerze, który wykupywa³ kiedy¶ Serenada. A ¿e gra znowu ruszy³a, to znowu trzeba zap³aciæ za u¿ytkowanie. Skoro Administracja nie p³aci³a, to nie dziwie siê ¿e Serenada zrezygnowa³, by³by g³upi gdyby do tego z w³asnej kieszeni dok³ada³
U¿ytkownik
Poczekajmy do jutra:)
U¿ytkownik
Witam Panie Kamilu, widzê ¿e jest nas coraz wiêcej
U¿ytkownik
Ma³rycy napisał:
No bo pewnie gra by³a na serwerze, który wykupywa³ kiedy¶ Serenada. A ¿e gra znowu ruszy³a, to znowu trzeba zap³aciæ za u¿ytkowanie. Skoro Administracja nie p³aci³a, to nie dziwie siê ¿e Serenada zrezygnowa³, by³by g³upi gdyby do tego z w³asnej kieszeni dok³ada³
Serenada nie zrezygnowa³ tylko nie chcia³ p³aciæ za nich i zablokowa³ hosting.
U¿ytkownik
Kamil Rucykowski napisał:
Ma³rycy napisał:
Serenada nie zrezygnowa³ tylko nie chcia³ p³aciæ za nich i zablokowa³ hosting.
No a o czym ja napisa³em?