Opis forum
Użytkownik
Mamy 28.08 AD 2012, TW/Demokrator padło, zwołujmy ludzi tutaj, odbudujmy nasze państwo, stwórzmy nowy świat - już dzisiaj. Damy radę - a jeśli TW/Demokrator powstanie jak feniks z popiołów - to wrócą tam i ludzie. Na razie niech każdy nawiąże kontakt, zwerbujmy kogo się da i jak się da.
Administrator
Mam tylko kontakt do Jeffa.
Nowy użytkownik
To dobrze. Pogadaj z nim, może ma inne kontakty. Ja mam do Marka Bromskiego.
Użytkownik
Ja próbowałem skontaktować się z kim się dało, napisałem do Marka Bromskiego (przez jego Timesa), Kamila Rucykowskiego (przez Jego serwis newsowy), do Panów grających w Supermacy1914 (Alexis de Touceville, Arthur Wellesley, Maurycy Przebiśnie, Michał Jawor, Jan Maria Zbazicki, Janusz Kluczyk), i do Panów grających w Fantasty Premier League (Janusz Pradera, Witold Zbarzyński, reszta się powtarza) na razie bez odzewu.
Użytkownik
I jeszcze do Krzysztofa Konarowskiego, przez jego bloga.
Nowy użytkownik
Wątpię że gra padła, bo Kotulak nawet zjechał nas na facebooku (Dziura i Ł), że gadamy że padło, a nie wiemy co się dzieje.
Użytkownik
Zobaczymy, ale dobrze też nie jest.
Użytkownik
Na jakim profilu nas zjechał, bo nie mogę znaleźć?
Użytkownik
Kotulak oburzył się na Supremacy, że rozmawiamy o demokratorze
Użytkownik
Ja wam mówię, że to chodzi o tą sprawę z Serenadą, bo on też mówił, że coś jest nie tak z własnością, prosił o kontakt, ale admini go olali (jak zresztą wszystkich) i teraz jest jak jest.
Użytkownik
No bo pewnie gra była na serwerze, który wykupywał kiedyś Serenada. A że gra znowu ruszyła, to znowu trzeba zapłacić za użytkowanie. Skoro Administracja nie płaciła, to nie dziwie się że Serenada zrezygnował, byłby głupi gdyby do tego z własnej kieszeni dokładał
Użytkownik
Poczekajmy do jutra:)
Użytkownik
Witam Panie Kamilu, widzę że jest nas coraz więcej
Użytkownik
Małrycy napisał:
No bo pewnie gra była na serwerze, który wykupywał kiedyś Serenada. A że gra znowu ruszyła, to znowu trzeba zapłacić za użytkowanie. Skoro Administracja nie płaciła, to nie dziwie się że Serenada zrezygnował, byłby głupi gdyby do tego z własnej kieszeni dokładał
Serenada nie zrezygnował tylko nie chciał płacić za nich i zablokował hosting.
Użytkownik
Kamil Rucykowski napisał:
Małrycy napisał:
Serenada nie zrezygnował tylko nie chciał płacić za nich i zablokował hosting.
No a o czym ja napisałem?