Opis forum
U¿ytkownik
Gra jest nowa, w±tek taki siê przyda.
1. Czy system reputacji opiera siê tylko na ocenach graczy (nie ukrywam i¿ jest to ryzykowna po¿ywka dla noobów daj±cym wszystkim minusy)?
U¿ytkownik
Te¿ mnie to zastanawia³o... Lewica narobi sobie po dziesiêæ kont i bêd± regularnie plusowali swoich kole¿ków, a minusowali rywali politycznych...
Administrator
Na ocenach graczy ,ale jest te¿ mo¿liwo¶æ indywidualnej oceny (przez admina) wiêc jak jaki¶ noob bêdzie uci±¿liwy napiszcie do mnie ,a reputacjê mu odpowiedni± wystawiê.
Administrator
Bêd± musieli siê bawiæ ze zmian± IP i emali ,a jak bêd± bardzo uci±¿liwi mo¿na ich zbanowaæ.
U¿ytkownik
A sk±d bêdziemy wiedzieli kto nam klika minusy,hm? Nie jest to chyba zbyt przemy¶lane rozwi±zanie ale zobaczymy jak siê sprawdzi
U¿ytkownik
Ju¿ sobie wyobra¿am 10 kolesi z lewicy daj±cych plusy Zbarzyñskiemu za ka¿d± wypowied¼
Poczekajmy, mo¿e bêdzie nawet lepiej.
Administrator
1 punkt reputacji mo¿na u¿yæ co 6 godzin jak reputacja bêdzie nadu¿ywana to siê wyd³u¿y. Poza tym gdyby tak robili zawsze bêdzie mo¿na ich zaspamowaæ ujemn± reputacj± .
U¿ytkownik
Powo³ajmy brygadê inkwizycyjn±, do zwalczania socjalizmu minusami xD
Ale chocia¿ mo¿na sobie SPAM-owaæ bez oskar¿eñ o nabijanie aktywno¶ci.
U¿ytkownik
Do admina:Mam dla pana propozycje aby przenie¶ nasze forum na adres http://forum-nkw.phorum.pl/ to forum ma wiêcej funkcji dostanie pan funkcje admina i bêdziemy prowadziæ grê.Co pan na to?
Administrator
Jestem otwarty na propozycje ,ale co konkretniej oznacza to wiêcej opcji?
U¿ytkownik
Mo¿esz siê zarejestrowaæ i ci poka¿e.
Administrator
Ju¿ siê zarejestrowa³em. Co dalej?
U¿ytkownik
Ciekawe, zobaczmy w czym tamto jest lepsze, te¿ siê zarejestrowa³em.
Administrator
Przetestujê to i dam odpowied¼ jutro.
U¿ytkownik
Ja tez sie zarejestrowa³em ale ju¿ zd±¿y³o mnie wkurzyæ tym, ¿e nie da sie pisaæ wiadomo¶ci od razu,tylko trzeba nowe okienko otwieraæ...