Opis forum
Użytkownik
Gra jest nowa, wątek taki się przyda.
1. Czy system reputacji opiera się tylko na ocenach graczy (nie ukrywam iż jest to ryzykowna pożywka dla noobów dającym wszystkim minusy)?
Użytkownik
Też mnie to zastanawiało... Lewica narobi sobie po dziesięć kont i będą regularnie plusowali swoich koleżków, a minusowali rywali politycznych...
Administrator
Na ocenach graczy ,ale jest też możliwość indywidualnej oceny (przez admina) więc jak jakiś noob będzie uciążliwy napiszcie do mnie ,a reputację mu odpowiednią wystawię.
Administrator
Będą musieli się bawić ze zmianą IP i emali ,a jak będą bardzo uciążliwi można ich zbanować.
Użytkownik
A skąd będziemy wiedzieli kto nam klika minusy,hm? Nie jest to chyba zbyt przemyślane rozwiązanie ale zobaczymy jak się sprawdzi
Użytkownik
Już sobie wyobrażam 10 kolesi z lewicy dających plusy Zbarzyńskiemu za każdą wypowiedź
Poczekajmy, może będzie nawet lepiej.
Administrator
1 punkt reputacji można użyć co 6 godzin jak reputacja będzie nadużywana to się wydłuży. Poza tym gdyby tak robili zawsze będzie można ich zaspamować ujemną reputacją .
Użytkownik
Powołajmy brygadę inkwizycyjną, do zwalczania socjalizmu minusami xD
Ale chociaż można sobie SPAM-ować bez oskarżeń o nabijanie aktywności.
Użytkownik
Do admina:Mam dla pana propozycje aby przenieś nasze forum na adres http://forum-nkw.phorum.pl/ to forum ma więcej funkcji dostanie pan funkcje admina i będziemy prowadzić grę.Co pan na to?
Administrator
Jestem otwarty na propozycje ,ale co konkretniej oznacza to więcej opcji?
Użytkownik
Możesz się zarejestrować i ci pokaże.
Administrator
Już się zarejestrowałem. Co dalej?
Użytkownik
Ciekawe, zobaczmy w czym tamto jest lepsze, też się zarejestrowałem.
Administrator
Przetestuję to i dam odpowiedź jutro.
Użytkownik
Ja tez sie zarejestrowałem ale już zdążyło mnie wkurzyć tym, że nie da sie pisać wiadomości od razu,tylko trzeba nowe okienko otwierać...